Transaktionsrådgivning - I MIKEs tjänst Transaktionsrådgivning ingår i varje uppdrag en grundlig marknadsanalys
Våra tjänster

Transaktionsrådgivning

Rätt kunskap och god lokalkännedom är skillnaden mellan att bara sälja en fastighet och att faktiskt göra en bra affär. I MIKEs tjänst Transaktionsrådgivning ingår i varje uppdrag en grundlig marknadsanalys. Med detta som grund kan varje fastighets potential framhävas från rätt perspektiv och därmed kan värdet på transaktionen optimeras.

MIKE har gedigen erfarenhet av bolags- och fastighetsaffärer. Självklart ingår grundavtal och dokumentation i alla uppdrag inom tjänsten Transaktionsrådgivning. Vi har även ett omfattande nätverk av bland annat skattekonsulter och jurister som kan hjälpa till med andra frågor kring transaktionen, för att din fastighetsaffär alltid ska generera maximalt och medföra minimalt extrajobb för dig.

För oss på MIKE är det en självklarhet att vara med våra kunder genom hela processen. Som din professionella, specialiserade partner inom kommersiella fastigheter är vi alltid uppdaterade på lagar och regelverk. Vi är dina ögon och öron och guidar dig genom transaktionen med full transparens i varje steg. Ditt förtroende är alltid vårt åtagande, vår professionalitet är din garanti för integritet och diskretion.

Försprång till nästa goda fastighetsaffär MIKE Kundregister
MIKE Kundregister

Försprång till nästa goda fastighetsaffär

När du är med i vårt kundregister får du utskick så fort nya fastighetsmöjligheter dyker upp.

Till MIKE Kundregister
Meet MIKE

Meet MIKE

Läs mer
Senaste nytt

Senaste NYTT

Läs mer

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister