Våra tjänster - Transaktionsrådgivning, Lokalförmedling och Lokaluthyrning, Sökuppdrag

Våra tjänster

MIKE är din professionella, specialiserade partner inom kommersiella fastigheter. Vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra olika tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Våra tjänster omfattar det mesta inom kommersiella fastighetsbehov och vi hjälper dig hela vägen till en bättre fastighetsaffär och ökad lönsamhet.
Nedan har vi listat några av de tjänster som vi erbjuder.


Transaktionsrådgivning

Transaktionsrådgivning

Rätt kunskap och god lokalkännedom är skillnaden mellan att bara sälja en fastighet och att faktiskt göra en bra affär. I MIKEs tjänst Transaktionsrådgivning ingår i varje uppdrag en grundlig marknadsanalys. Med detta som grund kan varje fastighets potential framhävas från rätt perspektiv och därmed kan värdet på transaktionen optimeras.

Lokalförmedling & Lokaluthyrning

För oss på MIKE är varje förmedlingsuppdrag unikt och målet är att snabbt, effektivt och smidigt lösa kundens behov av att hyra eller hyra ut lokal. Varje uppdrag bygger på MIKEs engagemang, affärsmässighet och kompetens och vår erfarenhet blir din största tillgång.

Söker du lokal?
Registrera dig i vårt kundregister här så kontaktar vi dig inom kort.

Lokalförmedling och Lokaluthyrning
MIKE är experter på tjänsten Sökuppdrag och oavsett vad du letar efter

Sökuppdrag

MIKE är en professionell och specialiserad partner som skapar förutsättningar för lönsamma fastighetsinvesteringar. Vi är experter på tjänsten Sökuppdrag och oavsett vad du letar efter, dina avkastningskrav, riskprofil och avsikt med förvärvet så kan vi presentera investeringsobjekt mot bakgrund av dina krav, behov och önskemål. MIKE lyfter ditt förvärv från chansning till chans.

Försprång till nästa goda fastighetsaffär MIKE Kundregister
MIKE Kundregister

Försprång till nästa goda fastighetsaffär

När du är med i vårt kundregister får du utskick så fort nya fastighetsmöjligheter dyker upp.

Till MIKE Kundregister

Senaste nytt

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister