Kontakta MIKE för hjälp inom kommersiella fastigheter.

Kontakt

Teamet bakom MIKE

Jonas

Jonas Berglund

VD/Transaktionsrådgivare/Reg. Fastighetsmäklare

Jonas Berglund är VD för MIKE Kommersiella Fastigheter och arbetar med fastighetstransaktioner och lokalförmedling. Han är registrerad fastighetsmäklare sedan drygt 20 år. Jonas beskrivs ofta som driven, affärsmässig och följsam genom hela processen. Hans stora fokus på resultat och kompetens skapar goda affärer för både köpare och säljare.

Mikael

Mikael Nyberg

Transaktionsrådgivare/Partner/Reg. Fastighetsmäklare

Mikael Nyberg är partner i MIKE Kommersiella Fastigheter. Mikael arbetar med kommersiella fastighetstransaktioner samt rådgivning kring kommersiella fastighetsaffärer. Mikael har sedan 2012 arbetat som transaktionsrådgivare på dåvarande Swedbank Kommersiella Fastigheter, numera MIKE Kommersiella Fastigheter. Mikael är registrerad och godkänd fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarnämnden och har genomfört över 100 fastighetstransaktioner under åren.

Mikael

Mikael Andersson

Lokalförmedlare/Reg. Fastighetsmäklare

Mikael Andersson är partner i MIKE Kommersiella Fastigheter och ansvarig för affärsområdet Lokalförmedling. Han har b la en bakgrund som fastighetsmäklare, egen företagare inom fastighetsmäklarbranschen samt som affärsområdeschef på fastighetsbolag.

Han är utbildad Fastighetsekonom och brinner för goda affärer och långsiktiga relationer med såväl kunder som uppdragsgivare. Kombinationen av ständig aktivitet och hög kompetens anser Mikael vara kärnan till att lyckas med såväl lokalförmedlingsuppdrag som fastighetstransaktioner.

Sandra

Sandra Sandahl Berglund

Lokalförmedlare/Reg. Fastighetsmäklare

Sandra Sandahl Berglund arbetar som lokalförmedlare på Mike Kommersiella Fastigheter. Sandra är även utbildad och reg. fastighetsmäklare med mer än 15 års erfarenhet från branschen, både som fastighetsmäklare men även med administration kring bostadsaffärer och ekonomi. Hon har ett enormt driv och vill alltid att hennes kunder ska mötas av hennes social kompetens, viljan att lyckas med sitt uppdrag och en bra återkoppling under hela processen.

Hugo

Hugo Hellberg

Lokalförmedlare

Hugo Hellberg är Lokalförmedlare på MIKE Kommersiella Fastigheter. Han är utbildad fastighetsekonom och har tidigare erfarenhet inom både kommersiell förvaltning och nyproduktion och projektering av bostäder. Hugo är övertygad om att man genom en god kommunikation under hela processen kan uppnå bra affärer för alla parter.

Här finns vi

Besöksadress
Datavägen 14 A, 436 32 Askim
Telefon
031-761 23 40
E-post
info@mikefastigheter.se
 
Kontakta oss

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister