Kontakta MIKE för hjälp inom kommersiella fastigheter.

Kontakt

Teamet bakom MIKE

Jonas

Jonas Berglund

VD/Transaktionsrådgivare/Reg. Fastighetsmäklare

Jonas Berglund är VD för MIKE Kommersiella Fastigheter och arbetar med fastighetstransaktioner och lokalförmedling. Han är registrerad fastighetsmäklare sedan drygt 20 år. Jonas beskrivs ofta som driven, affärsmässig och följsam genom hela processen. Hans stora fokus på resultat och kompetens skapar goda affärer för både köpare och säljare.

Michael

Michael Johansson

Transaktionsrådgivare/Partner

Michael Johansson är partner i MIKE Kommersiella Fastigheter sedan 2013. Han arbetar med kommersiella fastighetstransaktioner samt rådgivning kring kommersiella fastighetsaffärer. Michael har bakgrund som fastighetsägare/förvaltare på den kommersiella sidan och har vart med och byggt upp bland annat Göteborg Centrum fastigheter. Michael har bred kompetens inom såväl fastighetsrätt, ekonomi samt affärserfarenhet.

Mikael

Mikael Nyberg

Transaktionsrådgivare/Partner/Reg. Fastighetsmäklare

Mikael Nyberg är partner i MIKE Kommersiella Fastigheter. Mikael arbetar med kommersiella fastighetstransaktioner samt rådgivning kring kommersiella fastighetsaffärer. Mikael har sedan 2012 arbetat som transaktionsrådgivare på dåvarande Swedbank Kommersiella Fastigheter, numera MIKE Kommersiella Fastigheter. Mikael är registrerad och godkänd fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarnämnden och har genomfört över 100 fastighetstransaktioner under åren.

Richard

Richard Lulek

Transaktionsrådgivare

Richard Lulek har arbetat på MIKE Kommersiella Fastigheter sedan 2018. Utbildad i affärsjuridik och har en kunnighet om legala processer och att vet vad som gäller i olika typer av förhandlingar. Richard har en pågående utbildning för att bli registerad fastighetsmäklare.

Jasmin

Jasmin Mulalic

Transaktionsrådgivare

Jasmin Mulalic är transaktionsrådgivare på MIKE Kommersiella Fastigheter. Han har en utbildning inom ekonomi med inriktning finans. Jasmin har tidigare arbetat med företagsöverlåtelser på flera olika bolag och har därför en stor kompetens inom bland annat företagsvärdering samt värdeoptimering.

Mikael

Mikael Andersson

Lokalförmedlare/Reg. Fastighetsmäklare

Mikael Andersson är partner i MIKE Kommersiella Fastigheter och ansvarig för affärsområdet Lokalförmedling. Han har b la en bakgrund som fastighetsmäklare, egen företagare inom fastighetsmäklarbranschen samt som affärsområdeschef på fastighetsbolag.

Han är utbildad Fastighetsekonom och brinner för goda affärer och långsiktiga relationer med såväl kunder som uppdragsgivare. Kombinationen av ständig aktivitet och hög kompetens anser Mikael vara kärnan till att lyckas med såväl lokalförmedlingsuppdrag som fastighetstransaktioner.

Sandra

Sandra Sandahl Berglund

Lokalförmedlare/Reg. Fastighetsmäklare

Sandra Sandahl Berglund arbetar som lokalförmedlare på Mike Kommersiella Fastigheter. Sandra är även utbildad och reg. fastighetsmäklare med mer än 15 års erfarenhet från branschen, både som fastighetsmäklare men även med administration kring bostadsaffärer och ekonomi. Hon har ett enormt driv och vill alltid att hennes kunder ska mötas av hennes social kompetens, viljan att lyckas med sitt uppdrag och en bra återkoppling under hela processen.

Hugo

Hugo Hellberg

Lokalförmedlare

Hugo Hellberg är Lokalförmedlare på MIKE Kommersiella Fastigheter. Han är utbildad fastighetsekonom och har tidigare erfarenhet inom både kommersiell förvaltning och nyproduktion och projektering av bostäder. Hugo är övertygad om att man genom en god kommunikation under hela processen kan uppnå bra affärer för alla parter.

Här finns vi

Besöksadress
Krokslätts Fabriker 30, 431 37 Mölndal
Telefon
031-761 23 40
E-post
info@mikefastigheter.se
 
Kontakta oss

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister