MIKE är en professionell, specialiserad partner inom kommersiella fastigheter

Meet MIKE

”MIKE är en professionell, specialiserad partner inom kommersiella fastigheter”

MIKE Kommersiella Fastigheter är precis vad vi heter, en kommersiell fastighetsmäklare som erbjuder tjänster inom transaktionsrådgivning, köp och sälj av kommersiella fastigheter, förmedling och uthyrning av lokaler samt sökuppdrag.

MIKE grundades år 2018 och delägarna är aktiva i bolaget.

Läs mer om teamet bakom MIKE

Här finns vi

Besöksadress
Datavägen 14 A, 436 32 Askim
Telefon
031-761 23 40
E-post
info@mikefastigheter.se
 
Kontakta oss

MIKE, med kundnyttan i fokus

Det som förenar alla medarbetare hos MIKE är målet att alltid göra kundens fastighetsaffär god, lönsam och långsiktig. Allt vi gör präglas av professionalism, kunskap, kompetens och en ständig vilja att gå från bra till bättre i varje fastighetstransaktion. Och allt vi gör, gör vi för kunden och på så sätt bygger vi kundnytta i varje transaktion. Meet MIKE, din professionella partner med fokus på kundens affärsnytta.

”Vi startade MIKE för att vi vill skapa marknadens bästa tjänster inom kommersiell fastighetsrådgivning. Vi drivs av att hjälpa våra kunder till bättre, mer effektiva och lönsamma affärer. Målet är att ta varje fastighetsaffär från bra till bättre.”

Jonas Berglund, vd MIKE Kommersiella Fastigheter

Pålitlighet och transparens skapar förtroende

På MIKE arbetar vi med pålitlighet och transparens genom alla affärsprocesser. Som rådgivare tvekar vi inte att ställa svåra frågor, vi killgissar eller skönmålar aldrig. Våra kunder litar på vår kunskap och erfarenhet och detta förtroende förvaltar vi genom att alltid föra en rak dialog. Genom att sätta professionalism högst skapar vi bättre resultat för våra kunder. Meet MIKE, din professionella och pålitliga fastighetspartner.

”Hos MIKE möts kunden alltid av det professionella och affärsmässiga, där tydliga dialoger skapar trygghet i uppdrag och relationer. Vi värderar också arbetsglädjen i våra kunduppdrag och välkomnar varje affär med entusiasm och engagemang. Genom att skapa de bästa affärerna nu kan vi skapa ännu mer affärsnytta för våra kunder i framtiden.”

Förankrad process för din bästa fastighetsaffär

Med erfarenhet, rutin och väl förankrade processer för hur fastighetstransaktioner eller förmedlingsuppdrag ska utföras tar vi våra kunder från start till avslut. Genom varje skede har vi tydlig dialog och vi guidar dig som kund genom varje uppdrag. Beroende på vilken grad av support vår kund önskar kan vi addera fler tjänster till uppdraget. Meet MIKE, din professionella guide genom fastighetstransaktioner och förmedlingsuppdrag.

Försprång till nästa goda fastighetsaffär MIKE Kundregister
MIKE Kundregister

Försprång till nästa goda fastighetsaffär

När du är med i vårt kundregister får du utskick så fort nya fastighetsmöjligheter dyker upp.

Till MIKE Kundregister

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister