Såld fastighet inom vallgraven i Göteborg
Nyheter

Såld fastighet inom vallgraven i Göteborg

MIKE Kommersiella Fastigheter har haft förtroendet att agera transaktionsrådgivare vid avyttring av en stenfastighet om 1 288 m² inom vallgraven i centrala Göteborg.

Vi på MIKE önskar köparen Almgrens Fastigheter AB lycka till med den fortsatta förvaltningen av fastigheten samt tack till de privatpersoner som gav oss förtroendet att avyttra fastigheten.

Det känns oerhört kul att denna anrika fastighet i innerstaden hamnar hos en fastighetsägare som är känd för att vårda sina fastigheter. Almgrens fastigheter har vart en proffsig aktör genom hela affären” Säger Mikael Nyberg transaktionsrådgivare i affären för MIKE Kommersiella fastigheter.

Vi är väldigt nöjda med hela försäljningsförfarandet. När chansen dök upp att addera denna fastighet till vårt bestånd tvekade vi inte. MIKE & Mikael Nyberg medverkade till en trygg affär genom hela processen.” Säger Jerker Almgren, Almgrens Fastigheter AB.

Efterfrågan på kommersiella fastigheter i Göteborgsregionen är fortsatt hög och vi har många investerare som söker både uthyrda samt tomställda fastigheter. Hör av dig till oss på MIKE för att boka ett rådgivningsmöte eller gå med i vårt spekulantregister på mikefastigheter.se för att få förhandsinformation om kommande fastigheter likt denna.

Fakta om transaktionen

Omfattning: 1 fastighet belägen på Drottninggatan / Korsgatan i Centrala Göteborg.
Storlek: Area 1 288 m² / Tomtareal 528 m² (Friköpt)
Säljare: Privatpersoner
Köpare: Almgrens Fastigheter AB

För mer information, vänligen kontakta

Mikael Nyberg
Transaktionsrådgivare, MIKE Kommersiella Fastigheter
mikael.nyberg@mikefastigheter.se / 0736- 562306

MIKE Kommersiella Fastigheter är din professionella, specialiserade partner inom kommersiella fastigheter. Våra olika tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet.