Ny hyresgäst till fina lokaler i Mölndal
Nyheter

Ny hyresgäst till fina lokaler i Mölndal

MIKE Kommersiella Fastigheter har gått i mål med ännu en lokaluthyrning och denna gång är det Absfront som flyttar in i Platzers fina kontorslokaler om 392 kvm på Kvarnbygatan 10-14 i Mölndal. Ansvarig lokalförmedlare hos MIKE var David Aspnor.

Nedan berättar Gustav Oliveståhl, Head of Absfront West, hur resan till deras nya lokal gick till samt om samarbetet med David och MIKE Kommersiella Fastigheter.

Hur gick er resa till er nya lokal till?
Först kollade vi runt lite själva men insåg ganska snabbt att det var ”rörigt” och svårt att få en bra bild över vilka lokaler som fanns lediga samt hur prisbilden såg ut. När vi sedan fick kontakt med David blev allt så mycket smidigare och vi behövde inte själva lägga ner värdefull tid på att söka upp alternativa lokaler. Efter att ha berättat för David om våra behov gick processen snabbt från det att han tog fram tänkbara alternativ som vi sedan var och tittade på, till dess att vi bestämde vilken lokal som skulle passa vår verksamhet bäst.

Hur upplevde ni samarbetet med David på MIKE?
Samarbetet fungerade perfekt, vi hade en bra dialog och fick hela tiden snabb återkoppling på våra frågor samt information om hur processen fortlöpte. Det var skönt att kunna lägga fokus på våra dagliga arbetsuppgifter och låta David ta fram konkreta och passande förslag till oss.

Vad är era rekommendationer till andra företag som söker lokal?
Att börja processen så tidigt som möjligt och då gärna involvera en lokalmäklare som kan lägga ner tiden som vi annars hade behövt göra själva. Vi insåg att det skulle ta längre tid än vi från början trott, särskilt med tanke på att de flesta lokaler krävde någon form av anpassning för att göra den optimal för oss.

Sist men inte minst, trivs ni bra i er nya lokal?
Vi trivs jättebra och det känns kul att ha flyttat in i en fastighet och ett område med så mycket anor och karaktär som Kvarnbyn erbjuder.

Vi på MIKE Kommersiella Fastigheter tackar både Absfront och Platzer för ett gott samarbete under uthyrningsprocessen.

Söker även ni ny lokal eller fastighet? Tveka då inte på att kontakta oss på MIKE!

Gustav Oliveståhl, Head of Absfront West och David Aspnor, Lokalförmedlare på MIKE Kommersiella Fastigheter.