MIKE växer med ny medarbetare inom lokalförmedling
Nyheter

MIKE växer med ny medarbetare inom lokalförmedling

I september 2021 lanserade MIKE Kommersiella Fastigheter ett nytt affärsområde inom lokalförmedling. Under första verksamhetsåret har efterfrågan på en ny typ av lokalförmedlingstjänst varit stor från såväl fastighetsägare som lokalsökande företag. Med detta som bakgrund utökas nu lokalförmedlingsteamet på MIKE med ytterligare en medarbetare.

– Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och för att fortsätta kunna leverera kvalitet och resultat till våra uppdragsgivare ser vi det som viktigt att öka numerären i antalet medarbetare. Att vi dessutom kan göra det med en person som kommer in med ett naturligt driv och stort affärsmannaskap är vi väldigt glada för, säger Mikael Andersson, ansvarig för affärsområdet Lokalförmedling på MIKE Kommersiella Fastigheter.

Hugo Hellberg arbetar sedan augusti som lokalförmedlare på MIKE Kommersiella Fastigheter och är utbildad Fastighetsekonom på Karlstads Universitet.

– Det är riktigt spännande att vara en del av MIKE och få ta del av den fantastiska erfarenhet och kompetens som finns här. Jag ser fram emot goda kundkontakter och många lyckade affärer i denna spännande bransch!

Under hösten 2022 och 2023 implementeras projektet MIKE 2.0, flera praktiska delar är på plats och nu fortsätter tillväxtarbetet och finjustering av våra arbetsmetoder. Allt med syftet att utveckla MIKE Kommersiella Fastigheters verksamhet ytterligare och erbjuda ännu bättre tjänster till våra kunder.