MIKE Kommersiella Fastigheter växer och nyanställer ytterligare en transaktionsrådgivare
Nyheter

MIKE Kommersiella Fastigheter växer och nyanställer ytterligare en transaktionsrådgivare

Med avstamp i det första halvårets goda resultat 2022, fler affärer och dubblerad omsättning utökar nu MIKE Kommersiella Fastigheter sin transaktionsrådgivning med ytterligare kompetens och erfarenhet. Som ett led i ökad efterfrågan av våra tjänster och en satsning in i 2023 har man utökat transaktionsteamet med en transaktionsrådgivare.

– Vi har under våren haft en mycket god tillväxt inom vårt affärsområde transaktion och för att möta framtidens efterfråga behöver vi utöka antalet medarbetare för att klara av att upprätthålla den kvalité och service som vi är kända för, säger Jonas Berglund, vd, MIKE Kommersiella Fastigheter.

Izabela Nowak arbetar sedan i somras som transaktionsrådgivare och registrerad fastighetsmäklare på MIKE Kommersiella Fastigheter. Izabela har en gedigen erfarenhet och karriär inom fastighetsmäklarbranschen och är utbildad fastighetsförvaltare. Med dessa kunskaper kommer hon tillföra mycket till verksamheten.

– Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare i 22 år och läst till fastighetsförvaltare genom Fastighetsakademin är jag nu redo att ta nästa kliv i karriären. Mitt intresse för kommersiella fastigheter har alltid varit stort och jag är mycket glad över möjligheten att få arbeta som Transaktionsrådgivare på MIKE. All försäljning handlar om att bygga starka relationer vilket jag är van och arbetar naturligt med. Jag brinner för att skapa framgångsrika affärer för samtliga parter och ser till att leverera hög service och tillgänglighet genom hela processen, från start till mål, säger Izabela Nowak.

Under hösten 2022 och 2023 implementeras projektet MIKE 2.0, flera praktiska delar är på plats och nu fortsätter tillväxtarbetet och finjustering av våra arbetsmetoder. Allt med syftet att utveckla MIKE Kommersiella Fastigheters verksamhet ytterligare och erbjuda ännu bättre tjänster till våra kunder.

– Att få in en person stort engagemang för kommersiella fastighetstransaktioner och med en bred erfarenheten är precis vad vi behöver, för att vi på MIKE ska kunna ta nästa steg i resan mot att bli ett naturligt förstahandsval vid transaktioner av kommersiella fastigheter. Izabela passar in perfekt i företagets mål och vill vara med på resan vi gör inom MIKE, att ta kunders fastighetsaffärer från bra till bättre, säger Jonas Berglund.