Två sålda fastigheter på Tagenevägen via en off-marketförsäljning
Nyheter

Två sålda fastigheter på Tagenevägen via en off-marketförsäljning

MIKE Kommersiella Fastigheter har haft förtroendet att agera transaktionsrådgivare vid en avyttring av två fastigheter på Tagenevägen via en off-marketförsäljning.

Vi på MIKE önskar köparen Revelop AB lycka till med den fortsatta förvaltningen av fastigheterna samt tack till Fjordskäret Holding AB för förtroendet att avyttra fastigheterna/bolagen.

”Richard Lulek på MIKE Kommersiella Fastigheter har från första mötet till avslutad affär funnits med som en professionell, effektivt och lyhörd rådgivare. Vi tackar Richard Lulek och MIKE Kommersiella Fastigheter för en fin insats och lyckad försäljning” – Fjordskäret Holding

Efterfrågan på kontor/lager/industrifastigheter är fortsatt hög och vi har många investerare som söker både uthyrda samt tomställda fastigheter. Hör av dig till oss på MIKE för att boka ett rådgivningsmöte eller gå med i vårt spekulantregister på mikefastigheter.se för att få förhandsinformation om kommande fastigheter

Fakta om transaktionen:

Omfattning: 2 fastigheter i bolagsform

Säljare: Fjordskäret Holding AB

Köpare: Revelop AB

Juridiskt ombud, säljare: PwC

Juridiskt ombud, köpare: Lindahl

För mer information, vänligen kontakta:

Richard Lulek

Transaktionsrådgivare, MIKE Kommersiella Fastigheter

Richard.lulek@mikefastigheter.se

0708-48 12 13

MIKE Kommersiella Fastigheter är din professionella, specialiserade partner inom kommersiella fastigheter. Våra olika tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet.

www.mikefastigheter.se