Såld fastighet i Brodalens Industriområde via vårt spekulantregister
Nyheter

Såld fastighet i Brodalens Industriområde via vårt spekulantregister

MIKE Kommersiella Fastigheter har haft förtroendet att agera transaktionsrådgivare vid avyttring av en fastighet om 4 450 m² i Brodalens Industriområde, via en försäljning i vårt spekulantregister.

Vi på MIKE önskar köparen Isfast Holding AB lycka till med den fortsatta förvaltningen av fastigheten samt tack till Betonova Fastigheter AB för förtroendet att avyttra fastigheten/bolaget.

”Vi är väldigt nöjda med hela försäljningsförfarandet. En försäljning av fastighet i kommanditbolag kräver en kunskap som MIKE/Richard Lulek behärskar”
–Jörgen Lorenzon, Betonova Fastigheter AB.

Efterfrågan på kontor/lager/industrifastigheter är fortsatt hög och vi har många investerare som söker både uthyrda samt tomställda fastigheter. Hör av dig till oss på MIKE för att boka ett rådgivningsmöte eller gå med i vårt spekulantregister på mikefastigheter.se för att få förhandsinformation om kommande fastigheter likt denna.

Fakta om transaktionen:

Omfattning: 1 fastighet i bolagsform.

Storlek: Area 4 450 m² / Tomtareal 10 066 m²

Säljare: Betonova Fastigheter AB

Köpare: Isfast holding AB

För mer information, vänligen kontakta:

Richard Lulek

Transaktionsrådgivare, MIKE Kommersiella Fastigheter

Richard.lulek@mikefastigheter.se

0708-48 12 13

MIKE Kommersiella Fastigheter är din professionella, specialiserade partner inom kommersiella fastigheter. Våra olika tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet.

www.mikefastigheter.se