Koordinator till MIKE
Nyheter

Koordinator till MIKE

Koordinator/mäklarassistent till MIKE Kommersiella Fastigheter

Vill du vara med på vår resa att bli enastående inom transaktions- och lokalförmedling? Vi jobbar utifrån att bra alltid kan bli bättre!

Vem söker vi?

  • Du vill vara en del av ett team där professionella ambitioner mixas med arbetsglädje och ett äkta engagemang.
  • Du skall vara duktig på, och tycka det är roligt, att organisera, strukturera och assistera våra fastighetsmäklare och transaktionsrådgivare.
  • Viktigt för oss är att du är ambitiös och dagligen vill bli bättre i din yrkesroll, vi lägger stor kraft på personlig utveckling och vi coachar dig till att bli enastående på det du gör.

Vad gör du idag?

Vi ser gärna att du idag arbetar som mäklarassistent, på bank, inom fastighetsbranschen eller liknande roll inom annan bransch. Du har en god erfarenhet av serviceinriktat yrke i högt tempo. Du är van att arbeta med många olika projekt samtidigt och tycker om att utvecklas i din roll.

Vilka är MIKE?

Vi är en arbetsplats som utmanar branscher genom att fokusera på faktiska resultat. Vårt team har en bred och lång erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi är övertygade om att vägen till resultat går både via hjärta och hjärna, ett högt engagemang och spetskompetens leder till bättre affärer för våra kunder. Ambitionen är en hjärtlig arbetsplats samtidigt som det är fokus på kundens affärer. Detta är vi övertygade om kommer vara framtidens sätt att utmana fastighetsbranschen.

Vårt erbjudande

I rollen som koordinator/mäklarassistent erbjuder vi en mycket viktig roll i vår verksamhet. Du kommer vara med och utveckla vårt interna samarbete samt ta ansvar för våra administrativa arbetsuppgifter. Det kan vara alltifrån att upprätta likvidavräkningar, säkerställa dokumentation etc.

Mer information och ansökan

Jonas Berglund svarar gärna på frågor om tjänsten. Du söker tjänsten genom att skicka in en ansökan innehållande cv och personligt brev via mail till Jonas Berglund. Skriv ansökan i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hälsningar

Jonas Berglund

Telefon: 0767-708099

Mail: jonas.berglund@mikefastigheter.se