fbpx
Vill du veta mer om våra aktuella objekt?>>

Meet Mike

Michael Johansson

Roll

Transaktionsrådgivare och partner i MIKE Kommersiella Fastigheter

Ring mig om

Ring mig om du vill investera i fastigheter. Jag gör mitt yttersta för att din investering skall bli så bra som möjligt. Jag kommer att tillsammans med dig analysera vilken typ av objekt som passar din investering, risknivå och tidshorisont.

Innan MIKE

Jag har arbetat med fastigheter i dryga 30 år, mestadels som fastighetsägare i egen förvaltning. När mäklarlagen trädde ikraft 1985 registrerade jag mig som fastighetsmäklare och arbetade med privatsidan under några år. Efter att jag sålde min del i Fastighetsbolaget började jag 2013 arbeta som transaktionsrådgivare och franchisetagare i Swedbank Kommersiella Fastigheter som under 2018 växlades om till MIKE.

Utöver MIKE

Jag är gift och har två vuxna barn. Har bott ute i väster större delen av mitt liv där jag även engagerat mig i Näsets SK:s fotbollsverksamhet. Jag har tränat pojk/junior-lag, suttit i styrelsen och haft en härlig tid som föreningsmänniska. Vi har ett sommarställe i Nerja, en pärla i Malagatrakten, där vi regelbundet försöker tillbringa semestrar och ledigheter. Min spanska är än så länge inget att skryta med men jag jobbar på det.

Bodil Wijk

Roll

Transaktionsrådgivare på MIKE Kommersiella Fastigheter

Ring mig om

Ring mig om du vill tala om fastigheter. Funderar du på att investera i en fastighet för egen verksamhet, eller vill du köpa en fastighet för förvaltning? Vill du sälja en fastighet för att göra en investering i en annan? Kanske funderar du på vilka områden som kommer att vara gynsamma att ha fastigheter i om 5 år, eller om 50 år?

Innan MIKE

Jag har tidigare arbetat på Swedbank i 15 år, på företagssidan. Jag har med mig mycket kunskaper från bankjobbet, det är inte helt olikt det jag arbetar med idag även om rollerna är annorlunda. Det handlar mycket om avtal, kunnighet i legala processer och att vet vad som gäller i olika typer av förhandlingar. Utöver det är jag utbildad civilekonom och har även en utbildning för storhusmäklare hos Mäklarsamfundet i ryggen.

Utöver MIKE

Jag bor med man och två barn vilket innebär full aktivitet varje dag. Själv tränar jag gärna och springer helst trail i skogen med pannlampa – det ger en riktigt kick! Jag har även en förkärlek till stora evenemang och folksamlingar, jag gillar atmosfären och stämningen som uppstår när människor samlas. Intresset för människor har alltid varit något som drivit mig i mitt arbete. På MIKE arbetar vi just nu med ett CSR-projekt där vi engagerat oss i en grundskoleklass i ett ganska hårt utsatt område här i Göteborg och det är något jag verkligen brinner för.

Fredrik Wistrand

Roll

Transaktionsrådgivare på MIKE Kommersiella Fastigheter

Ring mig om

Du vill prata om affären. Det roligaste med mitt arbete är att vara den sammanförande länken mellan bra säljare och engagerade köpare. Genom min bakgrund inom banken har jag skapat ett brett nätverk av både intressanta uppdragsgivare och spekulanter. Jag brinner för att skapa framgångsrika affärer för samtliga parter och ser till att leverera hög service och tillgänglighet genom hela processen, från start till mål.

Innan MIKE

Jag är utbildad civilekonom i grunden och egenföretagare sedan flera år tillbaka. Jag har tidigare arbetat inom Swedbank i 10 år där jag haft flera roller på både privat- och företagsavdelningen, senast som företagsrådgivare.

Utöver MIKE

Utanför arbetet umgås jag helst med familjen och träffar vänner. Det blir gärna ett restaurangbesök och en hockeymatch eller två. Jag har alltid haft ett genuint intresse för fastigheter vilket gör arbetet till något utav en hobby för mig.

Mikael Nyberg

Roll

Transaktionsrådgivare och partner i MIKE Kommersiella Fastigheter.

Ring mig om

Med mig kan du prata om hela spektrumet av kommersiella transaktioner, allt från bostäder till logistik. Genom åren har jag ägnat mig mer och mer åt transaktioner av industri- och lagerfastigheter. Gärna sådana med utvecklingspotential där man får tänka till och det finns en fin peng att tjäna för såväl köpare som säljare om man gör rätt.

Innan MIKE

Jag har tidigare arbetat som säljare på diverse olika företag och har en ingenjörsutbildning i grunden. Sedan 2012 har jag arbetat som transaktionsrådgivare på dåvarande Swedbank Kommersiella Fastigheter, numera MIKE Kommersiella Fastigheter, där jag även gick in som partner 2015. Jag är registrerad och godkänd fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarnämnden och har genomfört över 100 fastighetstransaktioner under åren.

Utöver MIKE

Jag är pappa till två små och har en stor umgängeskrets som jag gärna umgås med. En tur på mountainbiken ger en härlig kick och skön stund i naturen när man vill koppla bort vardagen. Fastigheter och fastighetsägandet har vuxit fram till att bli ett nördigt intresse. Jag är fastighetsägare på hobbynivå vid sidan av och tar mig gärna an problemfastigheter där man får gå in och arbeta från grunden för att utveckla byggnaderna.

Richard Lulek

Roll
Mäklarassistent på MIKE Kommersiella Fastigheter
Ring mig om

Mig kan du ringa om lite allt möjligt. Som mäklarassistent finns jag här för att se till att processen flyter på så smidigt som möjligt för alla inblandande. Jag har nära kontakt med både köpare och säljare medan affären pågår. Jag sköter även kontakten med myndigheter, fotografer och tar hand om en del marknadsföring. På ett mindre företag som MIKE hjälper man till där det behövs, vilket skapar stimulerande och roliga arbetsdagar.

Innan MIKE

Jag läste tidigare affärsjuridik i Linköping och det var någonstans under den utbildningen som jag fick upp intresset för just kommersiella fastigheter. Efter utbildningen arbetade jag som mäklarassistent på Bjurfors, innan jag slutligen hittade hit till MIKE. Jag är uppvuxen i en familj där mäkleri och fastigheter alltid varit närvarande då min mamma arbetar som mäklare. Det är något som har inspirerat mig och troligtvis gjort att även jag valt att gå denna väg i yrkeslivet.

Utöver MIKE

Utanför arbetet tycker jag om att hålla mig sysselsatt med diverse aktiviteter såsom segling och tennis. Jag gillar spendera tid i sommarhuset uppe i Grebbestad och passar på att åka dit så fort jag får chansen. Att resa är ett favoritnöje och jag unnar mig gärna ett och annat restaurangbesök tillsammans med vänner och familj.

AKTUELLA OBJEKT

Vill du få information om våra aktuella objekt?
Anmäl dig till vårt utskick.

Jag är intresserad av:


Investera Sälja Rådgivning


Vilken typ av kommersiell fastighet är du intresserad av att köpa?

Vilken yta på kommersiell fastighet är du intresserad av att köpa?

Vilka områden är du intresserad av?


Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.