Mark

SLITTORP 1:38

24 000 m² mark för exploatering i Slittorp, Skepplanda

Fastigheten om ca 24 000 m² har genomgått betydande markarbeten, utförda av säljaren, som har dragit en väg upp längs med berget och sedan utmed hela fastigheten.

Säljaren har tidigare styckat och sålt två fastigheter, där varje fastighet varit bebyggd med en villa. Försäljningspriset för varje fastighet var 5 250 000 kronor, vilket visar på både efterfrågan och attraktiviteten i området.

Säljaren har lämnat in en begäran om avstyckning av ytterligare två tomter på fastigheten. Länsstyrelsen har avslagit denna begäran 2022-04-20, på grund av att det anses råda ett högt bebyggelsetryck i området. Överklagandet i Mark- och miljödomstolen avslogs också den 2022-06-15 av samma skäl.

Säljaren har skickat in en begäran om planbesked till ansvariga myndigheter. Svaret på denna begäran är ännu inte känt. Säljaren har för avsikt att sälja fastigheten utan åtagande gällande detaljplan. 

Fastigheten kommer säljas genom en bolagsöverlåtelse. 

Området
Slittorp är en mindre ort belägen i Ale kommun. Från Slittorp tar det cirka 5 minuter med bil att nå Skepplanda, där det finns ett mindre centrum som erbjuder olika typer av service. I Skepplanda kan man bland annat hitta skola, matbutik, bibliotek och äldreboende.

Kommunikation
Det går buss från Skepplanda till Älvängen som tar 10 min, vidare från Älvängen kan du ta pendeln till Centralstationen i Göteborg på 23 min, till Trollhättan på 18 min, eller till Vänersborg på 31 min.

Fakta

Yta: ca 24 000 m²
Prisidé: 5 500 000 kr
kr/m²: 230 kr/m²
Område: Slittorp, Skepplanda
Fastighetsbeteckning: Ale Slittorp 1:38

Kort fakta

Adress:
SLITTORP 1:38, Skepplanda
Typ av fastighet:
Mark
Tomtarea:
24 000 Kvm
Pris:
5 500 000 kr
Jonas
Jonas Berglund
Transaktionsrådgivare/ Fastighetsmäklare

Endast idéskisser på området och ej godkänt för byggnation.

Endast idéskisser på området och ej godkänt för byggnation.

Senaste nytt
Boka rådgivning

Rådgivning som tar fastighetsaffärer från bra till bättre

MIKE Kommersiella Fastigheter erbjuder sina kunder kostnadsfri rådgivning inom fastighetstransaktioner och lokalförmedling.

Boka rådgivning

Senaste nytt

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister