Industrifastighet

Heljesvägen 13

Industri, lager och kontorsfastighet med stor utvändig yta i Lindome

Lager/produktionsfastighet med kontorsdel och bra tomt belägen i Lindome, Mölndal.

Totalt ca 1958 kvm uthyrningsbar lokalyta fördelat på 9 lokaler. En del av byggnad innehåller kontor och övrig yta är industri- och lagerlokaler. Friköpt tomt om 5475 kvm. Utvändiga ytor är asfalterade ytor, gräsytor och hela utvändiga ytan är inhägnade.

Köparen kan nyttja två alternativ tre lager/industri-lokaler för eget bruk, dessa går att anpassa för att göra en stor lokal om ca 950 kvm. I en av de vakanta lokalerna finns oljeavskiljare samt möjlighet att lokalen kan innehålla tre st. portar åt olika sidor på fastigheten.

Byggnadsbeskrivning
På fastigheten finns en byggnad med ca 1958 kvm uthyrningsbar yta. Byggnaden är uppförd 2007/2013 och inrymmer lager/industriytor samt en del av fastigheten inrymmer kontorsytor. Fastigheten är tre sammanbyggda byggnader där byggnad nr 1 innehåller 2 st kontorslokaler och är i två plan, byggnad nr 2 innehåller 3 st lagerlokal i olika storlekar samt med entresol och byggnad nr 3 innehåller 4 st lokaler i olika storlekar för lager/industriändamål.

Till byggnad nr 1 finns olika ingångar till kontorslokalerna och parkeringar runt om byggnaden. Dessa ytor används idag av 3 st olika hyresgäster, varav en är sammanbyggd med den större lagerbyggnaden. Byggnad 1 är fullt uthyrd.

I byggnad nr 2 finns det 3 st lagerlokaler i olika storlekar (130 kvm, 177 kvm & 260 kvm) samt 4 st portar, denna del av fastigheten går att dela upp 1-4 st olika lokaler. Uppställningsyta finns framför portarna. Byggnad 2 är fullt uthyrd.

I byggnad nr 3 finns det 4 st olika lokaler. En mindre lagerlokal om 64 kvm med en port. En vakant lager/industrilokal om 222 kvm till denna finns en port, oljeavskiljare samt ett entresolplan med kök och wc samt. En vakant lager/industrilokal om 495 kvm till denna lokal finns en port samt kök och wc. En uthyrd lager/industrilokal om 327 kvm med tillgång till kontor i byggnad 1, till denna lokal finns en port. Dessa lokaler i byggnad 3 går att bygga till en stor alternativt bibehålla dagens fördelning.
Runt om hela fastigheten finns en stor uppställningsyta som idag ej hyrs ut eller nyttjas i den grad tomtmarken erbjuder.


Area – 1958 kvm
Tomtareal - 5475 kvm
Hyresintäkter – 1590
Driftnetto – 1391

Överlåtelse sker genom försäljning av aktiebolag som är lagfaren ägare till fastigheten.

Kort fakta

Adress:
Heljesvägen 13, Lindome
Typ av fastighet:
Industrifastighet
Tomtarea:
5 475 Kvm
Pris:
17 000 000 kr
Jonas
Jonas Berglund
Transaktionsrådgivare/ Fastighetsmäklare

Senaste nytt
Boka rådgivning

Rådgivning som tar fastighetsaffärer från bra till bättre

MIKE Kommersiella Fastigheter erbjuder sina kunder kostnadsfri rådgivning inom fastighetstransaktioner och lokalförmedling.

Boka rådgivning

Senaste nytt

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister