Kontor

Energigatan 19

Toppmodernt kontor med bästa skyltläget ut mot E6:an, 360 fina kvadratmetrar!

Nu har vi möjligheten att presentera denna fina lokal om totalt 360 kvm högst upp i huset med Kungsbacka bästa skyltläge!
Du har en lokal med stora fönsterpartier ut mot E6:an vilket gör kontoret otroligt trivsamt. Du har totalt tio stycken kontorsrum i lite olikas storlekar. En öppen social yta direkt i anslutning från entrén samt ett modernt kök med gott om sittplatser för lunch och fika. Det är en högstandard i hela lokalen och det är möjligt att bara flytta in som det är. Det finns gott om parkeringsplatser runt fastigheten samt på våning fem har du 20 kvm förråd som ingår.

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger i norra Varla företagsområde . Ett naturnära men ändå centralt företagsområde.
Varla är ett mycket bra kontorsområde med en blandning av företag. Näringslivet i Kungsbacka är välmående och det finns allt från små, medelstora och stora aktörer i kommunen.

Välkommen att höra av dig för mer information!.

Kort fakta

Adress:
Energigatan 19 , Kungsbacka
Typ:
Kontor
Totalarea:
360 Kvm
Biarea:
20 Kvm
Våning:
4

Senaste nytt
Boka rådgivning

Rådgivning som tar fastighetsaffärer från bra till bättre

MIKE Kommersiella Fastigheter erbjuder sina kunder kostnadsfri rådgivning inom fastighetstransaktioner och lokalförmedling.

Boka rådgivning

Senaste nytt

Gå med i vårt kundregister

MIKE Kundregister