Kontor och verksamhetsfastighet i Vallda Säteri
Nyheter

Kontor och verksamhetsfastighet i Vallda Säteri

MIKE Kommersiella Fastigheter har haft förtroendet att agera transaktionsrådgivare vid en avyttring av en kontor och verksamhetsfastighet i Vallda Säteri, Kungsbacka kommun.

Vi på MIKE önskar köparen Rickard Norlén Holding AB lycka till med den fortsatta förvaltningen av fastigheten samt tackar Keyfast AB för förtroendet att avyttra fastigheten.

Keyfast AB
”Tack Fredrik Wistrand och Mike Kommersiella fastigheter för en snabb och mycket smidig affär när Keyfast avyttrat Vallda säteri. Från beslut till avslut med täta och enkla kontakter har en, för alla parter, lyckad affär genomförts. Efter att ha både sålt och köpt med MIKE Kommersiella Fastigheter som mäklare kan vi bara konstatera att det fungerar precis så som man kan förvänta sig.”

Efterfrågan på kontor/lager/ egen användarfastigheter är fortsatt hög och vi har många investerare som söker både uthyrda samt tomställda fastigheter.

Hör av dig till oss på MIKE för att boka ett rådgivningsmöte eller gå med i vårt spekulantregister på mikefastigheter.se för att få förhandsinformation om kommande fastigheter.